StoryEditor

Spot za pjesmu ‘‘Tvoje ime‘‘, Sanela Marića – Mare snimljen na vrhu Veleža!

Piše D  /  04.10.2018., 02:10h

Tekst za pjesmu napisao Goran Karanović, a muziku je uradio Mara sa bendom. Tako se na ritam gitari i kao vokal našao Mara, Dario Lukić – klavir, Jasmir Slijepčević Boske – bubnjevi, Đani Pervan – perkusije, Marko Jakovljević – kontrabas, Sandi Kavara – mandolina, kao prateći vokali Hrvoje Merdžo, Ivan Ljubić, Sanel Marić Mara.

Za režiju videospota odgovoran je Sanel Marić Mara uz učešće Jurice Kolobarić i Renato Kristić iz Flying Camera Team, dok je u montaži pored Jurice Kolobarića i Renata Kristića učestvovao i Soniboj Sabo.

U videospotu glume Sanel Marić Mara, Sandi Kavara, Jasmir Slijepčević Boske, Dario Lukić i Abdel Bešo, dok je prvi asistent Ishak Marić. Posebna zahvala upućena je Abdelu Beši. 

“Neustrašivi avanturista i moj drug Abdel Bešo je prihvatio izazov i sa svojim vozilom nas je bezbjedno uspio dovesti na sam vrh planine i isto tako bezbjedno spustiti. Zadovoljstvo je još veće jer je svoj lik i karakter imao priliku prenijeti u sam video kao jedan od glumaca, učesnika ovog filma od 5:06 min. Hvala ti.”, kaže Mara.

Pjesma ‘‘Tvoje ime‘‘ objavljena je na Marinom posljednjem albumu ‘‘Kovilje‘‘, kao dio saradnje mostarskog majstora čežnje, kako kritičari zovu Maru sa savremenim mostarskim pjesnicima.  

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 16:07