StoryEditor
“riješit ću to"

Splitska starleta priznala: "Iskrena sam, kao Vitasović i Grdović. Imam problema s alkoholom..."

Piše desk  /  19.07.2022., 11:54h

Splitska starleta Ava Karabatić (33) u posljednjih godinu dana sve više upada u probleme sa zakonom. Plavokosa Splićanka ponovno je završila pred licem pravde jer je lani vidno pijana remetila javni red i mir, točnije valjala se po podu splitskog hotela, kričala i uznemiravala goste. Zbog toga joj je prije nekoliko dana splitski Prekršajni sud izrekao kaznu od 750 kuna.

Iako isprva nije htjela komentirati ovaj incident, Ava je jučer bila nešto rječitija.

“Nisam bila na podu i hrkala, ali da sam popila, to jesam. Nisam osoba koja će umanjivati ni uvećavati sliku. Sve je kulminiralo nakon jedne situacije koja mi se nedavno dogodila, a zbog čega smo otac i ja bili na policiji”, rekla je za 24sata.

A onda je “otvorila dušu” i priznala da joj “ne treba puno da se napije”.

“Iskrena sam, kao Vitasović i Grdović. Nakon povratka iz Beograda u Split prije nekoliko godina pala sam u depresiju. Ostala sam bez voditeljskog angažmana. Imam problem s alkoholom, ne krijem to. Naravno da bih voljela da nije tako. Iako sam u cijelom svom životu zapalila samo jednu cigaretu. No riješit ću taj problem”, otkrila je starleta.

Podsjetimo, ovo nije prva eskapada bivše kraljice showbizz rubrike. U veljači je također zastranila pa usred bijela dana na stubištu zgrade na Plokitama u Splitu pijana vikala na policajce.

“Hoćete me opljačkati, potpišite Hipokritovu zakletvu”, derala se Ava koju su potom priveli i prije par mjeseci kaznili sa 748 kuna.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 21:46