Article_Top_970x250

Split: Sahranjen Ivan Mate Blažević, kolaju nove glasine o ubojstvu

torcida na sprovodu u bijelom

Split: Sahranjen Ivan Mate Blažević, kolaju nove glasine o ubojstvu

kol 12, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

U Splitu je danas pokopan 23-godišnji Ivan Mate Blažević, koji je jučer rano ujutro ubijen u sukobu koji se dogodio u kafiću Reket u sklopu Teniskog centra u Stobreču.

Obitelj je željela tihi sprovod. Dva sata kasnije Torcida je odala počast Blaževiću na grobu. Stotine navijača u bijelom došle su na Lovrinac. Ivan Mate Blažević za njih je bio istinski junak.

Blažević je nastradao u sukobu s 24-godišnjim N. G. J. za kojim policija još traga. Jučer je pretražena kuća njegove obitelj kraj Trilja, a pred kućom u Strožancu nalazi se policija.

Nož kojim je ubio Blaževića nije pronađen. Prema jednoj od verzija događaja, kako prenosi Index.hr,  otišao je po njega kući pa se vratio i napao. Policija je u kafiću pronašla i tragove krvi druge osobe. Navodno je N. G. J. napao još jednog mladića i stavio mu nož pod vrat. On je instinktivno reagirao i podigao ruke kako bi se obranio, a pritom ga je oštrica noža posjekla po rukama.

Međutim, policiji se taj mladić nije javio. U kafiću je razbijeno i veliko staklo, pa pretpostavljaju da se netko i na taj način mogao ozlijediti.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250