Article_Top_970x250

Specijalac izazvao tučnjavu u banjalučkom kafiću pa dobio batine

kazneno će odgovarati

Specijalac izazvao tučnjavu u banjalučkom kafiću pa dobio batine

tra 01, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Ilustracija

Dvojica pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Republike Srpske kazneno će odgovarati zbog sudjelovanja u masovnoj tučnjavi ispred Nektar puba u Banjaluci, piše Glas Srpske..

Obračun grupe muškaraca dogodiio se početkom ožujka u večernjim satima u ulici Save Kovačevića, a prema neslužbenim informacijama spomenutog lista, pripadnici MUP-a su započeli tučnjavu.

"Specijalci su se prvotno posvađali sa grupom muškaraca u kafiću, nakon čega su ih radnici osiguranja izbacili, kao i grupu s kojom su se sukobili. Ispred kafića je došlo do masovne tučnjav koja nije dugo trajala, jer su zaposleni u Nektar pubu pozvali policiju koja je brzo došla i rastavila razjarenu grupu", rekao je neimenovani izvor "Glasa Srpske".

Dvojica vinovnika sukoba završila su s lakšim ozljedama, a među njima i jedan od specijalaca.

U policiji nisu priopćili imena sudionika tučnjave, ali su potvrdili da su među njima pripadnici MUP-a.

"Zbog tučnjave i fizičkog napada protiv tri osobe smo podnijeli zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka Osnovnom sudu u Banjaluci. Od tri indentifiicirana osobe, dvije su pripadnici MUP-a RS koji u to vrijeme nisu bili na dužnosti", naveli su u Policijskoj upravi Banjaluka i dodali da su o ovom slučaju obavijestili Službu za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu MUP-a RS.

Dnevnik.ba