StoryEditor

Spavala s učenikom i pokazivala mu dijelove tijela: "Vi ste noćna mora svih roditelja"

Piše D  /  01.10.2020., 11:10h

Bivša profesorica škole u Wisconsinu osuđena je zbog seksualnog maltetiranja 16-godišnjaka i dobila je kaznu zatvora u trajanju pola godine. 

Courtney Roznowski (32) pokazivala je intimne dijelove tijela djetetu, a od teže optužnice, one da je zaposlenik škole spavao s učenikom, se izvukla na tehnikaliju - dok su spavali skupa, Roznowski nije radila u školi u koju ide učenik, već u drugoj. 

- Iskreno, vi ste noćna mora svakog roditelja jer oni pretpostavljaju da su njihova djeca u sigurnom okruženju s ljudima kojima mogu vjerovati - rekao joj je sudac nakon izricanja kazne, javlja NY Post

- Koju god kaznu dobili, vjerujem da je veća kazna to što se osramotili svoje roditelje - poručio je sudac. 

Roznowski je priznala da je u vezi s dječakom bila od srpnja 2019. kada mu je bila mentorica. Dječak je potvrdio da je dva puta imao spolne odnose s njom te da mu je govorila kako je "poseban i zaslužuje posebne stvari". 

- Pa, san svakog klinca je spavati s profesoricom - rekao je dječak. 

Roznowski je na sudu rekla kako je tijekom tog perioda imala puno privatnih problema te da se opijala. Priznala je kako je učinila nešto loše. 

- Iako nisam inicirala vezu, trebala sam ju okončati kada sam shvatila da mi poruke šalje maloljetnik - rekla je. 

Osim šest mjeseci zatvora, Roznowski je osuđena na tri godine uvjetne kazne, mora se pismeno ispričati ostalim zaposlenicima škole, mora ostati trijezna i više ne smije raditi s maloljetnicima, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 03:53