Article_Top_970x250

Španjolskom izborniku otkaz i to dan uoči početka Mundijala?

sport

Španjolskom izborniku otkaz i to dan uoči početka Mundijala?

lip 13, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Španjolska je u velikim problemima pred početak Svjetskog prvenstva. Naime, predsjednik Španjolskog nogometnog saveza Luis Rubiales razmišlja o tome da smijeni sadašnjeg izbornika zbog ugovora s Realom

Aktualni španjolski izbornik Julen Lopetegui nakon Svjetskog prvenstva će zasjesti na klupu Real Madrida, potvrđeno je to u utorak od strane Reala, ali i samog trenera, prenosi 24.sata.

A samo dan kasnije u redovima španjolske reprezentacije izbio je veliki skandal.

Naime, predsjednik saveza Luis Rubiales razmišlja o tome da smijeni sadašnjeg izbornika i to samo dva dana prije no što će Španjolska igrati protiv Portugala u Rusiji.

Razlog svega je vrijeme kada je objavljeno kako će Lopetegui postati novi trener "kraljeva". Prema tvrdnjama španjolskih medija dogovor između sadašnjeg izbornika "furije" i Real Madrida već je otprije bio poznato članovima Reala, ali se o tome trebalo šutjeti.

Međutim, u kampu španjolske reprezentacije su procurile informacije o tome da će Lopetegui preuzeti Real na kraju Svjetskog prvenstva što je izazvalo razdor u svlačionici.

Bilo kako bilo, španjolsku reprezentaciju potresa veliki problem, a budućnost njihovog izbornika još uvijek nije poznata iako prvenstvo počinje u četvrtak. 

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250