StoryEditor

Španjolski mediji: Niko Kovač je u pregovorima s Real Madridom

Piše D  /  22.07.2021., 12:07h

Hrvatski nogometni stručnjak  Niko Kovač oduševio je Kneževinu. AS Monaco je procvjetao‘ pod njegovom dirigentskom palicom, a to je jasno cijelom nogometnom pučanstvu. 

Izbrisao je Kovač tako špekulacije da je loš trener koje su mu se predbacivale nakon par lošijih partija u Bayernu, a o kvaliteti Hrvata sve znaju i u Real Madridu, piše Večernji.hr.

Naime, španjolski gigant će svog napadača Luku Jovića vjerojatno opet dati u ruke baš Niki Kovaču.  Podsjetimo, Jović je Kovaču u poodu na Njemački kup s Eintrachtom iz Frankfurta bio jedan od ključnih faktora u tandemu s našim Antom Rebićem.

Sada ga srpski napadač opet treba da ga ‘digne iz mrtvih‘, no pitnje je - na koji će ga način Real pustiti? Platili su za njega 60 milijuna eura koji im se definitivno nisu isplatili, a Monaco sigurno ne misli dati ogromne cifre.

Možda se nađu ‘na pola puta‘ i dogovore posudbu, tko zna. Španjolski mediji nisu otkrili što će se dogoditi. Ne bi to bilo prvi puta da je Kovač zainteresiran za dovođenje Jovića jer mu je to bilo u planu još prošle sezone. 

Jovića mnogi nazivaju najgorim transferom u povijesti Real Madrida, ali možda je Kovač trener koji zna kako iz mladog Srbina izvući ono najbolje, a ionako je Carlo Ancelotti već prekrižio ovog 23-godišnjaka.

- Kovač je trener koji mi je pokazao pravi put i promijenio moju karijeru - govorio je svojedobno mladi srpski napadač kojemu bi i sad dobro došlo da ga čvrsta Nikina ruka uzme pod svoje, osobito nakon punjenja tabloida kako je to činio posljednjih godina.

Dnevnik.ba

24. rujan 2021 20:59