StoryEditor
razlaz slavnih

Španjolski mediji: Gerard Pique i Shakira su imali otvorenu vezu

Piše desk  /  07.06.2022., 22:23h

Gerard Pique i Shakira objavili su u subotu zajedničkom izjavom da se rastaju nakon što su bili zajedno 12 godina, a španjolski mediji sada tvrde da su bili u otvorenoj vezi.

Tvrdilo se, međutim, da je odluka o objavljivanju zajedničke izjave bila zapravo Shakirina i da je ovaj potez iznenadio braniča Barcelone. Tako barem tvrdi novinar Jose Antonio Aviles, koji se pojavio u emisiji Viva la Vida nakon što je razgovarao s ljudima bliskim Piqueu, prenosi Marca.

"Netko vrlo, vrlo blizak Piqueu uvjerio me da nije bilo nevjere s njegove strane. Veoma se iznenadio zbog prekida i izjave koju je Shakira poslala", naveo je novinar. Isti novinar ustvrdio je i da su nogometaš i pjevačica posljednjih nekoliko godina imali otvorenu vezu, prenosi Index.hr.

"Njihov dogovor je bio 'ti radiš što želiš, a ja ću raditi što ja želim', ali da se javnosti predstave kao par", dodao je Aviles, ponovno tvrdeći da je razgovarao s izvorima bliskim Piqueu.

"Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše djece, koja su naš najveći prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala na razumijevanju", rekli su u subotnjoj izjavi. Pjevačica i nogometaš imaju dvoje djece iz 12-godišnje veze, sinove Milana i Sashu.

O paru su tijekom proteklog tjedna, čak i prije zajedničke izjave, kolale brojne glasine u kojima se tvrdilo da je Pique varao pjevačicu. To je, međutim, protivno novim informacijama koje je dao Jose Antonio Aviles. Pojavili su se i izvještaji u kojima se tvrdi da Pique već nekoliko mjeseci živi daleko od obitelji, u vlastitom stanu.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 16:23