StoryEditor

Španjolci tvrde da Messi napušta Barcu: "Ne želi biti problem..."

Piše D  /  03.07.2020., 11:07h

Ostat će u Barceloni dok klub ne odluči drukčije, bio je zaključak Lionela Messija (33) na potpisivanju zadnjeg ugovora s Barcelonom. No, omaleni Argentinac ipak bi trebao napustiti Barcu nakon što mu istekne ugovor iduće godine jer mu je dosta. Kako prenosi španjolski radio Cadena Ser, umoran je od gledanja kako vrijeme prolazi bez da je u planu neki pobjednički projekt.

Iako su pregovori o produljenju ugovora do 2023. godine krenuli vrlo dobro, nakon zadnjih događaja u klubu Messi je odlučio sve zaustaviti i ‘promijeniti ploču‘. Loš odnos sa trenerom Setienom i njegovim stožerom preslikao se i na teren pa je Messi u nekoliko navrata istupio prema suigračima onako kako nitko, a kamoli kapetan, ne postupa.

Ne želi više biti dežurni krivac za stvari na koje ne utječe samo on te je najbližim ljudima u svlačionici istaknuo da ne želi postati problem kluba, da mu je to zadnja stvar na pameti. 

Pet kola prije kraja Barcelona je na drugom mjestu La lige sa četiri boda manje od prvog Reala i moraju čekati dva kiksa ‘kraljeva‘ da bi, ako je to moguće, opet zasjeli na vrh. Naravno, ako oni sami ne kiksaju. A i to je problem za kojeg je često prozivan bio upravo Messi, a izgleda da je ponajboljem igraču svijeta - prekipjelo, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 18:43