StoryEditor

Španjolci objavili vijest koja se neće dopasti našem Raketi

Piše D  /  20.09.2019., 10:09h

Nedavno je Barcelonin trener Ernesto Valverde izjavio kako je u momčadi velika konkurencija na poziciji na kojoj obično igra Ivan Rakitić.

Dobije li vatreni priliku onda je to s klupe, tako je bilo i u utorak u dvoboju Lige prvaka protiv Borussije. Raketa je u Dortmundu u igru ušao u 60. minuti umjesto Busquetsa, prenosi Večernji.

Hrvatski reprezentativac je u ljetnom prijelaznom roku bio jedan od nekoliko Barcinih igrača koga su svi vidjeli na izlaznim vratima.

Spominjao se i u mogućem transferu u PSG kao dio odštete za Neymara. Španjolska Marca piše kako se Barcelona ove zime želi riješiti tri igrača, a među njima je i naš Ivan Rakitić.

‘Do novog prijelaznog roka ima još vremena, no Barcelona je već razradila plan. Ove zime neće nikoga kupiti, posebno ne Neymara, to je nemoguće. Troškovi plaća u Barceloni probili su granicu i klub više jednostavno nema manevarskog prostora povećati ga za još 35 milijuna eura.

Toliko bi, naime, iznosila Neymarova godišnja plaća. No zato u siječnju želi prodati nekoliko igrača: Rakitića, Umtitija i Artura Vidala. Barcelona će sve učiniti kako bi u zimskom prijelaznom roku oni otišli iz kluba, te bi njihovom prodajom popravila teško financijsko stanje‘, piše Marca.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 07:36