StoryEditor

Španjolci nahvalili Modrića: "Bio je brutalan, maestralan, gospodar..."

Piše D  /  09.01.2020., 10:01h

Najčitaniji španjolski list Marca, koji je zadnjih tjedana vodio kampanju tjeranja Modrića iz Reala, sada je potpuno promijenio priču. Obasipa ga hvalospjevima i kiti ukrasnim epitetima. 

Realova hrvatska desetka sjajan meč na poziciji iza napadača Jovića obilježila je obavljanjem svih zadataka na sredini terena, pritiskom na obranu suparnika, dijeljenjem lopti suigračima, a okrunila ju je krasnim golom u 66. minuti.  

Isco je počeo kontru pa dao loptu Joviću, kojeg dobro prati Modrić. Jović mu je dodao loptu pa se kapetan Hrvatske našao u situaciji jedan na jedan u kaznenom prostoru. Nije prošao čuvara, ali je u maniri najboljih golgetera vanjskom prekrasno pogodio daljnji kut za rekordni peti gol sezone u Realu i 100. zgoditak u karijeri, piše Index.

Marca slavi Modrića u svim tekstovima s utakmice koja se, kao i natjecanje, igra u Saudijskoj Arabiji. Evo što o njemu piše u izvještajima, analizama, komentarima s meča u kojem je najboljim igračem proglasila upravo njega:

"Hrvat je s klupe gledao najvažnije Realove utakmice ove sezone, protiv Barcelone, PSG-a i Atletica, ali s predstavom kao što je ova protiv Valencije morao bi vratiti mjesto u prvoj momčadi. Modrić je krasnim poentiranjem produljio svoj golgeterski niz. Hrvat je potpisao još jednu veliku utakmicu, a začinio ju je brutalnim golom vanjskom. Zidaneu je do sada bilo teško slati Modrića među rezerve, a nakon ovakve igre i golčine to postaje nemoguće."

"Modrić je gospodario ne samo Realovom igrom, nego i cijelim terenom, a briljantnu predstavu okrunio je jednako takvim golom."

"Maestralni Modrić vladao je situacijom u svakom trenutku i odigrao je na najvišoj razini."

"Modrić je svojom vanjskom podmazao naftne dolare koji španjolskim klubovima kapaju iz Arabije."

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 17:16