StoryEditor

Šokantni detalji iz Sarajeva: Majka i njena kći tijelo ubijene bebe krile u sanduku danima

Piše D  /  19.10.2019., 06:10h

Iz izvora bliskih Tužiteljstvu Županije Sarajevo saznajuda je majka koja je pomogla kćerki da ubije bebu Azra Č., koja ima 47 godina.

Ona je odmah pokušala prikriti ovaj zločin i, umjesto da sve prijavi policiji, kćeri je pomogla da bebu, koja je nakon poroda u stanu ubijena, krvavu zamota u kesu i stavi u sanduk. Saznaju da je tijelo mrtve bebe danima bilo u sanduku prije nego što su otkrivene, a policija stigla u stan i zatekla stravičnu scenu.

Majka se nalazi u jednomjesečnom pritvoru, dok je kćerka, s obzirom na to da je maloljetna, smještena u jednu odgojnu ustanovu. Sada se istražuje tko je sve od članova obitelji znao za ovaj slučaj.

Prema neslužbenim informacijama, slučaj je otkriven nekoliko dana nakon čedomorstva, jer je maloljetna djevojka primljena na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu zbog obimnog krvarenja i jakih bolova.

Liječnici su po prijemu odmah primijetili da se radi o krvarenju nakon porođaja i o svemu alarmirali policiju, koja je odmah izašla na lice mjesta. Iako je djevojka tvrdila drugačije, kako je dobila ozljedu, nitko nije povjerovao u njenu priču. Avazovi izvori tvrde da je tinejdžerica osumnjičena za ubojstvo, a majka za pomaganje. Pogotovo što je odmah znala za ovaj slučaj i danima šutjela.

Navodno ni susjedi nisu ništa primijetili, niti su znale da je djevojka trudna, piše Avaz.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 07:19