StoryEditor

Šokantna izjava trenera Juventusa o Mandžukiću

Piše D  /  26.10.2019., 10:10h

Aktualni trener Juventusa, Maurizio Sarri, došao je iz engleskog Chelseaja i odmah na prvoj presici dao je do znanja kako ne računa na hrvatskog nogometaša. Dodatni udarac dogodio se kad Sarri nije prijavio Mandžukića za ovosezonsku Ligu prvaka. Osim njega, na listu nije upao ni dobri Emre Can, ali on barem konkurira kad su u pitanju prvenstvene utakmice, pišu Nogometne vijesti.

Juve je danas kiksao kod Leccea. ‘Stara dama’ remizirala je 1:1, ali srećom po njih Inter je također kiksao, oni su protiv Parme remizirali kod kuće 2:2. Inače, nakon utakmice Sarrija su dočekali novinari sa zanimljivim pitanjem. Njih je zanimalo zašto Mandžukić nije u momčadi, a trener je dao nevjerojatni odgovor:

“Mogu razgovarati samo o igračima koji su mi dostupni. U ovom trenutku pričati o Mandžukiću je besmisleno. Kreirali smo puno šansi i promašili ih isto toliko. Moramo se koncentrirati i biti hladnokrvniji”, rekao je Juventusov trener i tako otklonio nadu da bi hrvatski napadač mogao zaigrati prvi put ove sezone.

Da stvar bude još nevjerojatnija, središnji Juventusov napadač u subotu se ozlijedio pa se samim time otvara mjesto u napadu. Čini se da Sarri po pitanju našeg Mandže ne želi ni malo popustiti.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 16:51