Article_Top_970x250

Šok uoči velikog natjecanja: Krajan više nije izbornik Hrvatske

Šok uoči velikog natjecanja: Krajan više nije izbornik Hrvatske

stu 09, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot via 24sata.hr

Nakon otkazivanja Marina Čilića zbog ozljede te nemogućnosti odaziva Ive Karlovića odluka je bila odlazak na Davis Cup u Madrid s mladim igračima s kojima želimo i možemo graditi budućnost, poručili su iz HTS-a.

Željko Krajan više nije izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije! Hrvatski teniski savez u subotu je i definitivno raskinuo s Krajanom točno devet dana prije Davis Cupa u Madridu.

- Nakon zajedničkog sastanka užeg vodstva HTS-a s igračima, na kojem su osim mene bili dopredsjednici Neven Nakić i Franc Regina, izvršni direktor Vlatko Jovanoski i sportska direktorica Jelena Kostanić Tošić, zaključeno je da na završni turnir Davis Cupa u Madrid reprezentacija neće ići pod vodstvom izbornika Krajana te smo s njim dogovorili sporazumni prekid suradnje - objasnila je predsjednica HTS-a Nikolina Babić preko službenog priopćenja.

- Zahvaljujem se izborniku Krajanu na svemu što smo zajedno ostvarili i postigli. Međutim, od danas idemo u novom formatu.

Potres najblaže rečeno taman kad bi fokus trebao biti na obrani naslova u novom formatu Davis Cupa. Sve se zakotrljalo nekako s otkazivanjem Marina Čilića zbog čega su se naljutili i ostali članovi reprezentacije. Naravno, ne zbog objašnjenja, već zbog "tajminga", očito bez ikakvog prethodnog znaka da bi to mogao napraviti, pišu 24sata.hr.

- Nakon otkazivanja Marina Čilića zbog ozljede te nemogućnosti odaziva Ive Karlovića odluka je bila odlazak na Davis Cup u Madrid s mladim igračima s kojima želimo i možemo graditi budućnost hrvatske teniske reprezentacije. Igrači su na prvom mjestu, oni svim srcem igraju za našu reprezentaciju i zemlju i sigurna sam da će dati sve od sebe da postignu što bolji rezultat. Vjerujem da će naši navijači i javnost poštovati ovu odluku igrača i HTS-a te pružiti potporu i mir igračima uoči odlaska na ovo važno natjecanje Davis Cupa u Madrid!

Dnevnik.ba