StoryEditor
obitelj podnijela tužbu

Šok na pogrebu: Kćer pogledala u lijes i rekla: ‘To nije moja majka‘

Piše desk  /  02.08.2022., 09:31h

Pogrebna poduzeća u Leoniji, gradskoj četvrti u okrugu Bergen u New Jerseyu slučajno su zamijenila tijela pokojnika pa je u lijes u kojem je trebalo biti tijelo 93-godišnje Kyung Ja Kim, stavljeno tijelo mlađe žene.

Za pripreme i sam pogreb pobrinula su se dva pogrebna poduzeća. Pogrebna služba trebala se održati u crkvi “Promise Church” u Leoniji jer je Kyung Ja Kim jednom pomogla u izgradnji crkve.

Kad su se rođaci i poznanici 93-godišnjakinje okupili u crkvi, kći Kummi Kim brzo je primijetila da nešto nije u redu. Otvorila je lijesu crkvi i rekla: To nije moja majka.

Međutim, osoblje pogrebnog poduzeća ustrajalo je na tome da je tijelo u lijesu majka Kummi Kim, te su htjeli da se pogreb nastavi. Naposljetku je odlučeno kako će se pokop održati idućeg dana kad u pogrebnom poduzeću isprave pogrešku, no budući je padala kiša, pogreb je odgođen za nekoliko dana, piše Fenix-magazin.

Kćer Kummi Kim za ABC7chicago je rekla kako tog dana mnogi od ožalošćenih nisu mogli doći. Prijatelji i članovi zajednice nisu se mogli oprostiti od njezine majke.

– Obitelj mrtve žene, koja je također bila uključena u kobnu zabunu, također je teško pogođena.

– Nismo mogli otvoriti lijes jer se tijelo već počeo raspadati, rekla je obitelj žene čije je tijelo bilo u lijesu u kojoj je trebalo ležati tijelo 93-godišnje Kyung Ja Kim.

Obitelj 93-godišnjeg Kyung Ja Kim podnijela je tužbu od 50 milijuna dolara protiv dva pogrebna poduzeća. Svaki novčić kojeg dobiju u tom procesu bit će doniran crkvi Promise.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 10:22