StoryEditor
prijedor

SNSD tvrdi: Pavlovićeva ljubavnica prodala SDS-u telefon sa spornim fotografijama za 50.000 eura

Piše desk  /  12.10.2021., 13:49h
Iako je jučer službeno dao ostavku na mjesto gradonačelnika Prijedora, još uvijek traje trakavica oko neprimjerenih fotografija Dalibora Pavlovića na kojima pije tablete i povraća i zbog kojih je morao podnijeti ostavku.

Najnovija u nizu informacija vezana za ovu aferu je ona predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Prijedor Saše Bursaća koji tvrdi da su članovi SDS-a "otkupili telefon od žene s kojom je Dalibor Pavlović bio u vezi i na najgori mogući način zadrli u njegov privatni život".

Bursać je rekao da su u SNSD-u došli do dokumenata, a da za neke stvari imaju i svjedoke.

"Imam informaciju da se predsjednica Gradskog odbora SDS-a Prijedor Maja Dragojević-Stojić pohvalila partijskom šefu Mirku Šaroviću da su njeni ljudi, uz njenu suglasnost i koordinaciju, otkupili telefon od Ane Jež, konkretno vijećnik Predrag Starčević, i da su preko svojih ljudi koji se tako nečasno i neodgovorno ponašaju preko društvenih mreža iscenirali ovo i na najgori mogući način zadrli u privatni život Pavlovića", rekao je Bursać.

Neslužbeno se za navodnu prodaju snimki prodaje pominje svota od 50.000 eura.

On je naveo da je "Dalibor pogriješio, ali da nije zaslužio nitko, pa ni on, da bude razapet na ovakav način".

Podsjećamo, nakon objavljivanja spornih fotografija oporba, ali i Dodik, tražila je od Pavlovića da podnese ostavku. On je prvo tvrdio da je u pitanju fotomontaža, pa je onda odustao od te priče, da bi jučer, nakon prijetnje zastupnika u NSRS Nebojše Vukanovića da će objaviti još fotografija, službeno podnio ostavku.

U obrazloženju ostavke naveo je "razloge osobne prirode", a jučer je rekao, obrazlažući nastanak fotografija, da je na njega utjecala "viša sila".

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 23:48