StoryEditor

SNSD: Ozljeđivanje Stanića nema političku pozadinu

Piše D  /  01.08.2021., 07:08h

"Izražavamo žaljenje što je došlo do ozljeđivanja zastupnik Stanića, ali i osudu što osobni problem imovinske prirode, koji godinama ima s rođakom koji je i pucao na njega, Stanić pokušava staviti u politički kontekst", priopćeno je iz SNSD-a.

U priopćenju se navodi da SNSD očekuje od Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske i nadležnog tužiteljstva da svoj posao završe u skladu sa svojim zakonskim ovlastima i da cijeli slučaj dobije sudski epilog.

Podsjetimo, Srpska demokratska stranka (SDS) uputila je bezrezervnu podršku Miladinu Staniću, šefu Кluba zastupnika SDS-a u Narodnoj skupštini RS-a na kojeg je jučer pucano u Prnjavoru usred dana.

"Кao stranka osuđujemo brutalni napad i ranjavanje našeg zastupnik. Ima li ovaj napad i političku pozadinu, o čemu već sad postoje određene indicije, odgovor trebaju dati nadležni organi u najkraćem mogućem roku", priopćeno je.

Stanić je medijima kazao da napad ima političku pozadinu i da iza svega navodno stoji osoba iz SNSD-a te da ne vjeruje ni policiji.

Dnevnik.ba

 

25. travanj 2024 23:25