StoryEditor

SNS upozorava na ekološku katastrofu u Drvaru

Piše D  /  03.10.2017., 07:10h

Iz SNS-a smatraju kako općinska vlast u Drvaru spomenuti problem godinama gura pod tepih i ignorira njegovo rješavanje koje ozbiljno narušava zdravlje građana Drvara. "Povremenom zainteresiranošću za rješavanje ovog problema vladajuća elita pokušava na muci i nezadovoljstvu građana profitirati u jeftine dnevno političke svrhe, bez predlaganja ozbiljnog i dugoročnog rješavanja kao i poduzimanja odgovarajućih aktivnosti", stoji u priopćenju, prenosi Fena.

Također, navodi se kako spomenuta deponija nema čuvara, niti bilo kakav vid nadzora te se iz SNS-a pitaju je li deponija zanemarena zbog ušteda u proračunu ili nitko od članova SNSD-a i zaposlenih u općini ne želi obavljati takav posao.

Predstavnici SNS-a od lokalne vlasti očekuju da podigne razinu svijesti i savjesti za ovu značajnu temu svih građana Drvara te da poduzmu odgovarajuće korake za rješavanje spomenutog problema. Također, iz SNS-a ukazuju na mini deponije po cijelom gradu, na sve veći broj pasa lutalica te na mogućnost širenja bolesti i zaraza.

Od aktualne vlasti zahtijevaju sankcioniranje odgovornih osoba, a od odgovornih unutar JP "Komunalac" iz Drvara očekuju da podnesu neopozive ostavke, istaknuto je u priopćenju Županijskog odbora SNS-a.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 15:28