StoryEditor

Snježanu Mehun i zaručnika udaljili s leta: ‘Počela sam se derati i prijetiti bombom‘

Piše D  /  20.06.2021., 01:06h

Prije nekoliko dana krenuli su na odmor u Grčku, ali nisu smjeli putovati za Mikonos jer nisu imali potrebne QRCodove, a cijeli događaj Mehun je opisala na društvenim mrežama.

"Skinuli su nas sa leta za Mikonos jer nismo imali fuxx..g QRCode sa službene stranice Grčke vlade iako smo se registrirali dan ranije, ali code jos nije stigao e-mailom. Živjela digitalizacija! Najprije sam pustila Franzeka da lijepo objasni, a onda sam se ja krenula derati, prijetila da ću se raznijeti bombom, a na kraju sam se rasplakala jer ništa nije pomoglo!

Mrtva umorna sam se jučer dovukla iz Zagreba pregažena nakon eventa digla se u 7.00 kako bismo uhvatili let i na kraju su me skoro izbacili van na ugodnih + 50!

Potom smo okrenuli na kao pozitivu i doručkovali u 13.00. Nakon svih peripetija meni je, naravno, pozlilo pa smo se opet išli testirati, kupiti nove aviokarte. Po centru poput ekipe iz Auschwitza (znam nije prigodna usporedba), ugledala sam sniženje u Versaceu i jurnula unutra. Franz je bio u šoku : ‘Pa ne možeš disati, slabo ti je, kakav je ovo napad adrenalina, nikada nisi ni spominjala da ti se nešto tamo sviđa!" opisala je partnerovu iznenađenu reakciju na  promjenu raspoloženja.

"Ja, blijeda ko krpa. Ne dišem ‘ali prva linija nikada nema sniženje 50 posto u centru‘, točka, kraj gasi internet, motaj kablove!", Mehun je zaključila objavu.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 22:01