StoryEditor

Snijeg na kolovozu u višim predjelima na području Glamoča, Livna i Kupresa

Piše D  /  26.12.2019., 08:12h

U ostatku BiH prometuje se po suhom i mjestimično mokrom kolovozu, a BIHAMK upozorava a na učestale odrone. Savjetuje se opreznija vožnja i napominje da je posjedovanje zimske opreme zakonski obvezno.

Na magistralnoj cesti Zenica-Nemila, kroz tunel Vranduk, tijekom dana od 05 do 21 sat prometuje se dvosmjerno. U vremenu od 21 sat do 00:30 sati vozila se propuštaju naizmjenično, dok je od 00:30 do 05 sati promet kroz tunel obustavljen. Za vrijeme obustave vozila do 7,5 tona ukupne mase mogu koristiti obilaznicu kroz naselje Tetovo, a vozila iznad 7,5 tona alternativne pravce Doboj-Šićki Brod-Sarajevo i Žepče-Zavidovići-Olovo-Sarajevo.

Usporeno, zbog aktualnih radova, prometuje se na magistralnim cestama: Srebrenik-Orašje (tunel Ormanica), Ključ-Bosanski Petrovac (Lanište), Jajce-Crna Rijeka (Zdaljevac) i Sarajevo-Trnovo (u mjestu Krupac).

Zbog radova na ispitivanju mosta preko rijeke Spreče na regionalnoj cesti Živinice-Dubrave danas od 10 do 13 sati promet će biti obustavljen. U spomenutom terminu vozila će prometovati starom dionicom, naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Na graničnim prijelazima ovoga jutra nema duljih zadržavanja, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 02:45