StoryEditor

Smrtononsna igra: Bacao je šestomjesečnu djevojčicu u zrak dok je radio stropni ventilator...

Piše D  /  03.10.2019., 09:10h

Šestomjesečna djevojčica umrla je nakon što ju je očuh, igrajući se s njom, bacio u zrak ravno na stropni ventilator. Nesreća se dogodila jučer na sjeverozapadu Argentine u gradu Caucete. Jesus Michel Zalazar se igrao s djevojčicom, ali nije primijetio da je stropni ventilator bio uključen. Elisa ventilatora je pogodila bebu u glavu. Brzo je prevezena u bolnicu Guillermo Rawson, gdje je podvrgnuta operaciji, no izvori iz bolnice su javili kako ona “nije mogla preboljeti ozljede te je preminula”.

Očuh je uhićen, a sudac je prvotnu istragu nesreće zbog nemara promijenio u istragu ubojstva. Nesreća se dogodila za vrijeme obiteljskog okupljanja, a neki članovi rodbine su htjeli prebiti 26-godišnjeg očuha, piše Daily Mail. Aldana, bebina teta, rekla je lokalnim medijima kako je majka djevojčice kuhala i rekla suprugu da je jelo spremno.

“Jesus se igrao bebom u dnevnoj sobi. Odjednom sam osjetila udarac na stropnom ventilatoru i kad sam ga pogledala, Jesus ju je držao na prsima, a majica mu je bila krvava. Pitala sam ga: ‘Što si učinio?’ Zamolili smo susjeda za pomoć. Na putu za bolnicu mi je govorio: ‘Nisam učinio ništa, Aldana, nisam učinio ništa‘”, rekla je bebina teta.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 20:27