Article_Top_970x250

SMRT NA ULTRI 24-godišnjak bježao policiji, progutao vrećicu droge pa umro

DRAMA U SPLITU

SMRT NA ULTRI 24-godišnjak bježao policiji, progutao vrećicu droge pa umro

srp 17, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Policijska uprava splitsko-dalmatinska izvijestila je o smrtnom slučaju 24-godišnjaka na Ultra festivalu.

Oko 20.30 sati prišli su mladiću u Ulici 8. Mediteranskih igara kod poljudskog stadiona s namjerom utvrđivanja identiteta. Sumnjali su, naime, da nosi drogu sa sobom. 24-godišnjak je počeo bježati, no nije daleko stigao. Uhvatili su ga i stavili mu lisice kako bi ga spriječili da ponovno bježi. Zajedno su krenuli ka vozilu kako bi ga prebacili u postaju.

Mladiću je pozlilo. Policajac je pokušao pomoći, dok je kolega pozvao liječničku pomoć. 24-godišnjaka su odveli u bolnicu, kasnije su primili vijest da je umro.

"Nakon što su ga sustigli, policijski službenici su 24-godišnjem hrvatskom državljaninu stavili sredstva za vezivanje radi otklanjanja mogućnosti ponovnog bijega, te su zajedno krenuli prema službenom vozilu radi dovođenja u službene prostorije. Tijekom dolaska do službenog vozila 24-godišnjaku je iznenada pozlilo. Policijski službenik odmah je istom pokušao pomoći, dok je drugi policijski službenik pozvao liječničku pomoć koja je ubrzo stigla na mjesto događaja i osobu odvezla u bolnicu. Naknadno smo izviješteni kako je 24-godišnjak preminuo", kažu u policiji.

Državno odvjetništvo naložilo je obdukciju. Istražit će cijeli slučaj, piše Index.hr.

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250