StoryEditor
celebrity

Slovenka Kaja s Vrsaljkom uživa na moru, pokazala je kako se provode

Piše desk  /  17.07.2022., 17:21h

Slovenska manekenka Kaja Vidmar i hrvatski nogometaš Šime Vrsaljko više ne skrivaju vezu. Iako su isprva krili sve vezano za svoj odnos, kao i rođenje kćeri Viktorije, sada pratiteljima na Instagramu pokazuju kako izgledaju njihovi dani.

Kaja i Šime trenutno su na odmoru na moru, a lokaciju nisu otkrili. Manekenka je pokazala kako se provode. Objavila je crno-bijelu fotografiju na kojoj Vrsaljko sjedi za upravljačem jet-skija, dok ona sjedi iza njega u bikiniju i prsluku.

Iako Šime nije podijelio trenutke s Kajom, objavio je fotografiju s malenom Viktorijom koja mirno spava u njegovom krilu. U pozadini svira pjesma She Wolf, piše Index.hr.

Šime je nedavno već objavio fotografiju s Viktorijom, a s njima je pozirao i njegov sin Bruno, kojeg je dobio u braku s bivšom suprugom Mateom.

Početkom mjeseca Kaja je objavila fotografije sa svojom sestrom Larom te djevojkom brata Šime Vrsaljka Meri Rašin. Nasmiješeno su pozirale na jahti.

"Curke", napisala je Kaja uz fotografiju. Kaja je u Instagram pričama objavila nekoliko snimki s jedrenja, na kojima je otkrila da je s njima u društvu i Šimina majka Branka. Nakon toga pohvalila se kako Šime ide u Olympiacos i nije krila sreću zbog njegovog novog kluba. "Ponos moj", napisala je.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 20:41