StoryEditor

Slišković: Do kraja prvenstva osvojiti svih šest bodova, ne opterećujemo se drugim utakmicama

Piše D  /  17.05.2019., 03:05h

Dva kola do kraja sezone aktualni prvak Zrinjski zaostaje tri boda za vodećim Sarajevom. Zrinjski u subotu ugošćuje Tuzla City, a u zadnjem kolu gostuje kod Zvijezde, dok Sarajevo sutra na svom terenu igra protiv Zvijezde, a u zadnjem kolu gostuje u Gabeli kod Goška.

- Maksimalno smo orijentirani na sutrašnju utakmicu koju želimo odigrati što kvalitetnije. Želimo iz tog susreta izaći kao pobjednici i osvojiti tri boda. Nećemo se osvrtati i razmišljati o utakmici između Sarajeva i Zvijezde, nismo opterećeni time - poručio je Slišković.

Što se tiče sutrašnjeg protivnika, Slišković je istaknuo kako pobjeda Tuzla nad Sarajevom u prošlom kolu pokazuje da se radi o kvalitetnom protivniku no vjeruje kako će presuditi veći motiv njegovih igrača.

Nakon dugo vremena strateg "Plemića" imat će sve igrače na raspolaganju.- Prvi put od devetog mjeseca prošle godine imamo u kadru sve zdrave igrače. Jakovljević i dalje odrađuje kartone, a svi ostali igrači su zdravi. Praktički, imam 25 igrača na raspolaganju i vidjet ćemo tko će biti među 18, a tko će započeti utakmicu - dodao je Slišković.

Utakmica HŠK Zrinjski – Tuzla City igra se u subotu od 17 sati na stadionu pod Bijelim brijegom.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 23:01