StoryEditor

Slavni hrvatski rukometaši u šoku: "Ovo je gaf i najgori poraz Červara u karijeri"

Piše D  /  24.01.2021., 07:01h

Na taj su se potez u studijskoj emisiji RTL-a osvrnuli stručni sukomentatori - Petar Metličić, Drago Vuković i Goran Šprem. Trolist bivših reprezentativaca Červarovu je reakciju nazvao poprilično užurbanom.

 - Ovo što je Červar napravio je totalno promašeno. Mislim, on je podnio ostavku i to je u redu, korektno, jer on je taj kojii snosi odgovornost, međutim... Napraviti to sad kad smo još uvijek živi... Što da sad dođemo do četvrtfinala. polufinala i finala? Što će biti kasnije? On je zadnja osoba koja u ovom trenutku može napustiti brod koji tone. Bio je vruć, ali trebao je biti pametniji i bolje rezonirati - rekao je Metličić. 

Na to se nadovezao Vuković

- Kako ćeš motivirati ekipu za Dansku, kako ćeš voditi ekipu u jednoj takvoj utakmici? Davati ostavku u ovakvom momentu mislim da nije nikako dobro.

Goran Šprem je podvukao:

- Linu Červara moramo nazvati našim najvećim rukometnim trenerom. Ali, danas je po mom mišljenju i mišljenju mojih kolega napravio veliku pogrešku. Nikada mi se kao igraču nije dogodilo da mi je trener u pola natjecanja dao ostavku. Pazite, mi smo još živi. Mi smo na turniru, mi imamo priliku postati svjetski prvaci! Možemo pobijediti Dansku i doći u nokaut-fazu, možemo osvojiti SP. Što onda, a izbornik je već dao ostavku? Francuzi završe deseti pa ne padaju glave samo tako. Pa nisu igrači glupi! Ovim činom je igračima okrenuo leđa, kako će oni sada vjerovati Červaru? Doći će i Lini kraj na klupi reprezentacije, jasno, ali sad je napravio grešku - rekao je Šprem, prenosi Jutarnji.hr.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 06:04