StoryEditor

Slaven Bilić i WBA u velikoj su krizi: "Situacija ne može biti gora nego što je"

Piše D  /  29.01.2020., 11:01h

Slaven Bilić i njegov West Bromwich Albion u velikoj su krizi u engleskom Championshipu. Bivši izbornik vatrenih ne zna za ligašku pobjedu već sedam utakmica, to jest od 21. prosinca prošle godine. Upisali su četiri remija i tri poraza, a s tim nizom nakon 29 kola postoji više utakmica u kojima nisu pobijedili (11 remija i 4 poraza) nego onih u kojima jesu (14), prenosi Večernji.hr.

– Situacija ne može biti gora nego što je i zato sam dugo razgovaralo s dečkima nakon utakmice. Moramo ovo preokrenuti, moramo se vratiti u igru – objasnio je Bilić nakon poduljeg govora igračima u svlačionici nakon poraza protiv Cardiffa (2:1), no govor, naravno, nije prepričao u detalje.

– Neću vam reći što sam rekao dečkima. Neka to ostane unutar svlačionice. Od mene takve stvari nećete čuti, ali rekao sam im nešto vrlo jasno – mi moramo promijeniti ovaj trend. Imamo dovoljno utakmica pred sobom, ali promjena neće doći sama od sebe, ne možemo se ponašati kao da nam treba jedna pobjeda. Ona neće doći sama od sebe, ovo što radimo nije dovoljno dobro jer mi smo takvi već sedam utakmica zaredom. Jednostavno moramo bolje. To je sad naša misija – rekao je naizgled utučeni Bilić.

Unatoč iznimno lošem nizu, WBA je još uvijek pri vrhu lige, no ostali se počinju približavati. S 53 boda drugi su iza Leedsa (55), ali s “rizičnih” play-off mjesta sad vrebaju Nottingham (51), Fulham (49), Brentford i Bristol City (po 47).

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 04:24