StoryEditor

Slaven Bilić i dalje dominira: ‘Ne znam kako nismo dali više...‘

Piše D  /  28.11.2019., 08:11h

Četiri gola uz četiri sjajna strijelca. Prvi je djelo bivšeg igrača Arsenala Gibbsa, na 2-0 povisio je Pereira, Robson-Kanu je zabio za 3-0, a četvrti je strijelac bio sjajni napadač Charlie Austin. Jedini gol za goste zabio je Diedhiou. Hrvatski nogometaš Filip Krovinović utakmicu je odgledao s klupe, pišu 24sata.hr.

Slaven Bilić preporodio Baggiese svojim dolaskom. Doveo je igrače koje je htio, a to nakon 18. kola izgleda fantastično. Imaju samo jedan poraz i u seriji su od četiri pobjede zaredom. Nije dugo trebalo navijačima WBA da shvate o kakvom stručnjaku je riječ i da ga zavole. Naravno, do kraja Championshipa ima jako puno, ali Bilić je nakon prve četvrtine prvenstva pokazao da klub ima ozbiljne apetite i da ciljaju na ulazak u Premier ligu. 

- Nema veze što su oni zabili gol, jedina loša stvar iz ove utakmice je da mi nismo zabili više golova. Kada kažeš da si pobijedio 4-1 momčad koja je izgubila samo dvaput, to puno govori o tvojim sposobnostima i izdanju. Ne želim to skrivati, ali moramo ostati skromni i čvrsto nogama na tlu. Pokazali smo snagu, sjajnu formu i sposobnost da možemo kontrolirati utakmicom. Pokazali smo jednostavno sve. Nema tu diskusije. Ovako moramo stalno igrati - rekao je oduševljeni Slaven Bilić nakon pobjede nad Bristolom.

- Zadovoljan sam igrom od prve do zadnje minute. Početkom drugog dijela su dominirali, ali obožavam to što su se moji igrači borili i branili kao momčad - zaključio je.

WBA u sljedećem kolu igra u gostima kod Prestona, a navijači se nadaju kako će klub nastaviti pozitivan niz jer na legendarnom Hawthornsu euforija već polako raste.

Dnevnik.ba

22. travanj 2024 23:48