Article_Top_970x250

Sky tvrdi da zna plan za završetak Lige prvaka. Čeka nas neviđena završnica...

prekinuta zbog pandemije

Sky tvrdi da zna plan za završetak Lige prvaka. Čeka nas neviđena završnica...

tra 18, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva/Ilustracija

UEFA će 23. travnja održati sastanak sa svim čelnicima nacionalnih saveza pod njenim pokroviteljstvom kako bi se pokušalo pronaći rješenje za nastavak sezone koju je prekinula pandemija koronavirusa.

Čelna europska nogometna organizacija namjerava završiti europska kup natjecanja u kolovozu kad završe nacionalna prvenstva u europskim ligama, objavio je danas Sky Sports. 

Svakog dana se pojavljuju novi scenariji o završetku natjecanja u Europi, a ovo se sada čini kao informacija koja se može uzeti kao najpouzdanija. 

Sky Sport Italia saznaje iz pouzdanih izvora da Uefa planira sve početi 7. kolovoza te da bi se utakmice trebale igrati svaka tri dana, dok će se finale odigrati 29. kolovoza. 

Prvo bi se trebali igrati revanši osmine finala (7. i 8. kolovoza), a nakon toga će se svaka tri dana igrati utakmice četvrtfinala (prva i revanš) te polufinala, a na kraju i finale.

Prema istom izvoru, sljedeća sezona Lige prvaka počet će tek 20. listopada. Finale Europa lige trebalo bi biti odigrano dva dana ranije, prenosi Index.

Dnevnik.ba