StoryEditor

Sky Sport: Rebić na korak od Madrida, uskoro i službena objava transfera!

Piše D  /  29.06.2019., 07:06h

Ante Rebić, napadač Eintrachta iz Frankfurta, nadomak je prelasku u madridski Atletico! Pisalo se o tome ponešto i ranije, međutim njemački Sky sada prenosi da su klubovi dogovorili odštetu i da je transfer korak od realizacije.

Eintracht je navodno prihvatio ponudu u visini 40 milijuna eura (plus bonusi), te bi već narednih dana mogao ostati i bez drugog silno važnog napadača budući da je Luka Jović nedavno preselio u Real za 65 milijuna eura.

U svakom slučaju, Diego Simeone priprema opasnu momčad, pa iako je ostao bez Lucasa Hernandeza i Antoinea Griezmanna, sve govori da će rivali ponovo drhtati ispred već godinama silno neugodnog Atletica.

Naime, Benfica je potvrdila da Joao Felix može prema Madridu jer je prihvaćena ponuda u vrijednosti 126 milijuna eura, a uz to je iz Reala stigao i taj daroviti Marcos Llorente za kojeg u redovima kraljevskog kluba nije bilo mjesta.

Od mladog Portugalca se očekuje da će krenuti stopama Cristiana Ronalda, a Rebićeva će uloga biti, dođe li doista, bombardiranje mreža protivnika uz njegova krasna proigravanja.

Pitanje je samo tko će mu biti partner budući da se s Diegom Costom povremeno ne može izaći na kraj, a Chelsea traži 55 milijuna eura kako bi Alvaro Morata postao stalni član Atletica.

Pitanje je i ostaje li Nikola Kalinić, no ma kako god okrenuli slagalicu, uopće ne izgleda loše ta momčad, a izgledat će i još bolje ako proigraju neki mladići od kojih se puno očekuje.

Tu ponajprije vrijedi za Thomasa Lemara, dečka koji je fantastično igrao u Monacu, ali i koji se prvu sezonu na stadionu Wanda Metropolitano dosta tražio.

Lemar, Felix, Saul, Correa, Rebić... to ne zvuči nimalo loše. A k svemu ne znamo sprema li uprava još poneko iznenađenje.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 19:46