StoryEditor

Skupa u Beogradu: Otkriveno što povezuje Jelenu Veljaču i Zorana Šprajca

Piše D  /  11.10.2018., 11:10h

"Nisam ni stigao u Beograd, a već završio u zatvoru", napisao je, prenosi Index.hr.

Kasnije je napisao da je situacija još gora - nije u zatvoru, ali je na snimanju kontroverznog srpskog reality showa ‘‘Zadruga‘‘. No ni to nije bila istina.

Šprajc je u Beogradu bio drugim poslom, glumačkim. Kako se doznaje, gledatelji će ga vidjeti u sljedećim nastavcima serije ‘‘Pogrešan čovjek‘‘, a pojavit će u ulozi inspektora Tomasa. Upravo njegov lik ima važnu ulogu za razvoj daljnjeg odnosa Lee i Crnog, glavnih likova u seriji.

"Uvijek sam htio neku ulogu, a da to nije uloga voditelja neke emisije. Imao sam već nekog glumačkog iskustva, ali kad igrate voditelja informativnih emisija, onda to i nije gluma nego moj primarni posao. Kad su mi ponudili ulogu u ‘Pogrešnom čovjeku‘, samo sam pitao: Je l‘ voditelj vijesti?. Čim su rekli da ću igrati inspektora, nije bilo premišljanja", priča Šprajc i dodaje da se tek sad uvjerio kako glumački posao nije nimalo lak.

"Očekivao sam da je ovaj posao bijeli kruh s mekanim koricama, a kad ono - kruh sa sedam tvrdih kora. Imam tri scene i junački sam se namučio da sve odradim i naučim kako treba", kaže Šprajc. 

No kreativna producentica serije Jelena Veljača za Šprajca ima samo riječi hvale.

 

"Impresionirana sam, talentiran je i super reagira. Vrlo je samopouzdan i profesionalan, nije čak tražio ni prevelike upute. Samo sam mu kratko objasnila kontekst scene koju snima s Ivanom Roščić i to je teklo vrlo jednostavno. Predviđam mu blistavu glumačku budućnost", kroz smijeh je rekla Veljača.

A iako je u karijeri odigrala velik broj uloga, a i već se dobro uhodala u lik Lee Kalember, Ivana Roščić priznaje da je imala tremu uoči snimanja s popularnim voditeljem.

"Zbilja sam imala tremu i nije mi bilo baš svejedno, ali kad smo se upoznali i kad je i Zoran rekao da ima tremu, sve je bilo nekako lakše. Moram priznati da ima glumačkog potencijala i voljela bih ga sresti u još nekim scenama. Zajedno smo prošli kroz pripreme scene, odlično radi i snimili smo sve gotovo iz prvog pokušaja. Pravi je profesionalac", rekla je Ivana.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 02:24