StoryEditor

Škoro: Plenkovićeva Vlada nije parodija, nego tragedija

Piše D  /  09.12.2019., 03:12h

"Politički pokret ljudi željnih promjena koji se okupio oko mene sve je, samo nije parodija. Zna to i (uskoro bivši) premijer Plenković, zato i daje panične izjave. Neki bi njegovu Vladu možda nazvali parodijom, ali ja mislim da je točnije reći da se radi o tragediji", napisao je Škoro na svom facebooku, prenosi Hina.

Parodija zabavlja ljude, a ovo što rade Plenković i njegovi birokrati nije nimalo zabavno, već upravo tragično, kaže Škoro. Dodaje kako "tog briselskog činovnika i nekolicinu njegovih ministara bez dana radnog iskustva" nijedan poduzetnik, uključujući njega, nikad ne bi zaposlio u svojoj tvrtki. 

"Zašto onda da nam vode državu?! Došao je njihov kraj i oni to znaju! 22. prosinca hrvatski će im narod na izborima poslati jasnu poruku da je vrijeme da pakiraju kofere. Plenkoviću i njegovoj kandidatkinji to, vjerujem, neće teško pasti zato što im je Hrvatska tek jedna stanica. Poslušno su izvršavali zadatke, zanemarujući pritom volju hrvatskog naroda, pa će sigurno biti nagrađeni briselskim i inim sinekurama. A mi ćemo dalje bez njih, popraviti sve ono što su uništili i degradirali", navodi Škoro na facebook profilu.

Plenković je prethodno ustvrdio da je svaki glas za Škoru ustvari glas za Zorana Milnovića, odnosno za SDP, te je poručio da je Kolinda Grabar-Kitarović jedina istinska kandidatkinja svakoga tko dijeli vrijednosti "Tuđmanova HDZ-a”.

"Glas za Škoru je glas za Milanovića, glas za Škoru je glas za SDP. Prema tome, svi oni drugi koji osjećaju Hrvatsku, koji dijele vrijednosti Tuđmanovog HDZ-a dobro znaju da je prava, jedina istinska kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović”, rekao je Plenković u izjavi novinarima nakon konferencije The Economista "Svijet u 2020".

Plenković je ocijenio i da je cijeli Škorin predizborni skup u zagrebačkom "Lisinskom” izgledao kao loša verzija humorističke emisije "Večernja škola". "Djelovalo mi je kao neka parodija na ‘Večernju školu‘, s tim da je Pervanova ‘Večernja škola‘ bila zabavna, a ovo je bilo loše. Čak loše pročitano, praktički nikakvo, čovjek puno bolje pjeva nego što govori”, rekao je Plenković.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 18:15