StoryEditor
bivši šef dp-a

Škoro: "Plenković je bio u pravu, bila je kapitalna greška što sam ga odbio"

Piše desk  /  16.07.2023., 13:10h

Pjevač i bivši političar Miroslav Škoro rekao da je u intervju za Jutarnji list da žali zbog nekoliko poteza koje je napravio dok je bio na čelu Domovinskog pokreta i da je pogriješio što je u izbornoj noći odbio predsjednika Vlade i HDZ-a Andreja Plenkovića.

"U toj sam fazi ja, prema izjavama premijera Plenkovića, bio i terorist i klaun, ali on je bio u pravu kad mi je prigovorio da je slušanje političkih savjeta kojekakvih pametnjakovića bila pogreška. Nepromišljena poruka u izbornoj noći, koju nisam prvi plasirao ja, nego jedan od ondašnjih suradnika, da možemo s HDZ-om, ali bez Andreja Plenkovića, kapitalna je pogreška", rekao je Škoro za Jutarnji.

"Odbijanje poziva predsjednika Vlade na razgovor o budućnosti Hrvatske također je bila pogreška. Prepuštanje kadrovske politike tajnicima u stranci je, isto tako, bila pogreška", dodao je.

Kaže da je Domovinski pokret politički mrtav. "Kao što sam već jednom izjavio, Domovinski pokret je politički mrtva priča, samo oni toga nisu svjesni. Imaju velik novac koji su dijelom zaradili na mojoj grbi i na mom imenu i prezimenu", rekao je.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 10:29