StoryEditor

Škoro objavio da više ne naplaćuje parking

Piše D  /  21.03.2020., 07:03h

‘‘Korona-kriza kao da nije donijela dovoljno problema Lijepoj našoj pa su nekim moralistima, doduše rijetkim, i dalje najveći problemi moja imovinska kartica i parking kraj bolnice Merkur.

Ja kao poduzetnik, umjetnik i osnivač političkog pokreta, nisam zakonski, niti na bilo koji drugi način, obvezan objaviti popis imovine. Ipak, mislim da to nikome ne bi trebao biti problem i činim to kako bih pružio primjer svima koji žele transparentno služiti narodu‘‘, napisao je Miroslav Škoro.

Napomenuo je da je vlasnički udio od pet posto u tvrtki "Omega software" prodao ‘‘zato da bi preko stotinu zaposlenih, uglavnom inženjera, moglo normalno funkcionirati na tržištu‘‘.Miroslav Škoro objavio popis imovine

Popis imovine Miroslava Škore (Foto: Domovinski pokret)

‘‘Vrijednost imovine nisam navodio jer uistinu ne znam koliko se novca za nju može dobiti, a i nije na prodaju. Uostalom, određivanje vrijednosti je posao za procjenitelja. Vrijednost udjela u investicijskim fondovima ovisi o tržištu i taj dio ću navesti kada budem obvezan učiniti isto‘‘, dodao je Škoro.

Rampa dignuta, parking besplatan za sve

‘‘Od danas je i direktor "MB kvadrata", tvrtke kojoj sam suvlasnik, dopustio besplatno parkiranje na sva 44 mjesta u Zajčevoj ulici u Zagrebu. Uslijed krize izazvane koronavirusom, rampa parkinga ostaje podignuta do daljnjeg, iako upravitelj to nije bio dužan omogućiti‘‘, priopćio je.Miroslav Škoro objavio popis imovine

Škoro objavio da je besplatan parking (Foto: Domovinski pokret)

‘‘Sad kad smo ova dva goruća problema riješili, možemo se početi baviti državom. I boriti se s pravim problemima – stotinama tisuća prijetećih otkaza i oportunistima koji će na ovoj nesreći profitirati‘‘, zaključio je čelnik Domovinskog pokreta.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 05:04