Article_Top_970x250

Škoro: "Možete slobodno napisati da sam bio sekretar KPJ..."

odgovorio na optužbe

Škoro: "Možete slobodno napisati da sam bio sekretar KPJ..."

lip 07, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

Predsjednik Domovinskog pokreta odgovorio je na tvrdnje da je 1985. godine bio predsjednik Komisije za kulturu Općinskog komiteta Saveza socijalističke omladine Osijeka.

Podsjećamo, taj je podatak potvrdio je i sam Škoro u razgovoru za omladinski list Ten iz Osijeka u travnju 1985. kada je, među ostalim, izjavio da je "kao predsjednik Komisije za kulturu OK SSO Osijek, došao do zaključka da se strahovito malo polaže na muzičku djelatnost".

“Ne želim sudjelovati u Vašim igrokazima. Cijeli život sam se trudio biti pošten i dosljedan. Možete slobodno napisati da sam bio sekretar KPJ. Ništa vam neće pomoći da spriječite promjene koje će pokrenuti Domovinski pokret. Osim toga, da ne bi bilo sporno, priznajem unaprijed da sam udisao zrak u bivšoj Jugoslaviji i to na izričiti zahtjev mojih unutarnjih organa,” poručio je Škoro za Jutarnji list

Inače, Škoro je u intervjuu za omladinski list Ten (list OK SSOH Osijek) predstavljen kao "spiker, novinarskog suradnik, kantautor, showman, ali i kao 'drug Škoro', poznati društveno-politički radnik".

Dnevnik.ba