StoryEditor

Škoro: Drago mi je da se Raspudić uključio u politiku, ali neće mu biti lako

Piše D  /  26.05.2020., 10:05h

Miroslav Škoro gostovao je u N1 studiju uživo i komentirao ulazak Nine Raspudića u politiku na listi Mosta, s kojim Domovinski pokret nije postigao dogovor.

Što se tiče pregovora uoči izbora, s Mostom se, rekao je, rastao, ali njima i koaliciji koju pokušavaju oformiti želi svako dobro.

 "Bilo je želje za zajedništvom, ali kad ima previše želje za soliranjem, ne možete formirati koaliciju. Morate biti spremni na puno ustupaka, a ne tražiti puno ekskluzive za sebe. Ostali smo dobro, ostali smo u kontaktu, ali nastavit ćemo s formiranjem svoje nove koalicije. Pomalo ćemo izgraditi tu priču da Domovinski pokret bude doista pravi pravcati pokret koji pokriva široki spektar interesa ljudi", rekao je Škoro.

O nagađanjima da razgovara s Brunom Esih, rekao je da oni razgovaraju sa svima. "Razgovarali smo s Brunom Esih, nismo se dogovorili o zajedničkom izlasku na ove izbore. Osobno bih se zalagao da za stol sjednu ona i doktor Hasanbegović. Nisam na ovu scenu došao izašavši iz zone svoga komfora da bih dijelio", rekao je Škoro.

"Vrlo smo blizu dogovora s Ivanom Penavom. Jučer smo obavili razgovore s još jednom strankom i priveli smo ih kraju, objavit ćemo do kraja tjedna. Do kraja tjedna imat ćemo pojačanje u tri prekrasne dame i objavit ćemo to", rekao je Škoro.

Škoro je u N1 studiju uživo rekao da mu je drago što se Nino Raspudić uključio u politiku, ali mu je i žao što se Raspudić nije uključio u Domovinski pokret. "Neće mu biti lako, to se već vidi. Ja bih volio da nam se priključio, žao mi je što se nismo dogovorili. Razišli smo se kao džentlmeni", rekao je Škoro.

"Dobro je da se što više ljudi uključuje u politički život i shvaća da je to jedini način kako nešto možemo promijeniti. Neka buja hrvatski politički život", rekao je Škoro.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 10:57