StoryEditor

Škorina sestra prijetila PR savjetnici: „Osobno ću ti zakrenuti vratom...“

Piše D  /  24.07.2021., 10:07h

Novi sukob, kako doznaje Jutarnji list, izbio je između Škorine sestre Vesne Vučemilović i Mateje Jozeljić koja u Domovinskom pokretu ima funkciju PR savjetnice.

Sukob između njih izbio je na dan Škorine ostavke i to zato što je Jozeljić na Facebook stranicama Miroslava Škore i Domovinskog pokreta objavila tekst njegove ostavke, a potom i objavu DP-a da ih je "ostavka pomalo zatekla, ali da je s razumijevanjem prihvaćaju"… zbog čega je, kako je sama navela, dobila prijetnju od Vesne Vučemilović.

"Pošalji još jednom ovakvu poruku u grupu i osobno ću ti zakrenuti vratom", poslala je Vučemilović.

PR savjetnica potom je cijeli slučaj prijavila Predsjedništvu stranke koje će o tome, kažu izvori, i raspravljati na sljedećoj sjednici. U prigovoru koji je poslala vrhu stranke, Jozeljić se požalila na ponašanje Vesne Vučemilović.

"Uz Miroslava Škoru, a kasnije i Domovinski pokret odradila sam tri jako zahtjevna izborna ciklusa, a događaj koji se zbio tog 20. srpnja 2021. bio je prekretnica o kojoj sam htjela i javno progovoriti. Objavila sam Facebook status na stranicama Miroslava Škore i Domovinskog pokreta te sam, po običaju, linkove proslijedila distribucijskoj listi uvaženih članova i medija te u grupu u kojoj su svi saborski zastupnici Domovinskog pokreta, kao što sam i uobičajeno radila u okviru svojih poslova, a ono što je uslijedilo bilo je za mene kao mladu ženu poražavajuće na više razina", napisala je Jozeljić.

"Gđa Vesna Vučemilović, sestra sada već bivšeg predsjednika stranke, članica predsjedništva i naša saborska zastupnica na linkove koje sam proslijedila uputila mi je javnu prijetnju: ‘Pošalji još jednom ovakvu poruku u grupu i osobno ću ti zakrenuti vratom‘. Gđa Vučemilović ni tu nije stala te je nastavila moje ime i prezime provlačiti u negativnom kontekstu kroz medije i javnost čime je dodatno otežala moje djelovanje u ovoj stranci. Također je u grupama slala obavijesti kako ja širim lažne informacije i da se prestane daljnje informiranje članova o ostavci Škore", nastavila je.

Zaključila je da je Vučemilović i prije je imala povremene neprimjerene ispade te se s nepoštovanjem odnosila ne samo prema Jozeljić, nego i prema njezinim kolegama i suradnicama.

Prepisku možete pogledati OVDJE.

Dnevnik.ba

 

20. travanj 2024 12:32