Article_Top_970x250

SKANDAL NA UTAKMICI 2. HNL Igrači sjeli na travnjak i plakali, uništavali opremu i prijetili sucima

sramotne scene

SKANDAL NA UTAKMICI 2. HNL Igrači sjeli na travnjak i plakali, uništavali opremu i prijetili sucima

tra 21, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Utakmicu 28. kola Druge HNL između Hrvatskog Dragovoljca i Solina (1:0) obilježile su sramotne scene. Ponovno je u prvom planu bilo suđenje.

Jedini gol na utakmici postignut je u 25. minuti iz jedanaesterca. Gosti su u 89. minuti razočarani suđenjem sjeli uz rub terena i odbili igrati. Smatraju da je Dragovoljcu poklonjen jedanaesterac, a za njih nisu dosuđena čak dva. 

Neki od nogometaša Solina su plakali, a bilo je i prijetnji. U trećoj minuti sudačke nadoknade igrač Solina Antonio Mrković rekao je pomoćnom sucu "Mrš, smeće jedno!", a fizioterapeut Solina Jadran Roguljić je nakon utakmice poručio sucima: "Doći ćete vi u Solin, doći ću ja vama glave, od danas ste i vi na spisku."

Delegat je u izvještaju naveo i da su dvojica igrača Solina uništila električnu instalaciju za ozvučenje, a gostujuća momčad uništila je i svlačionicu nakon utakmice.

Ova utakmica bila je bitna u borbi za opstanak, devetoplasirani Hrvatski Dragovoljac pobjegao je iz zone ispadanja i približio se Solinu na bod zaostatka, navodi Index.hr.

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250