Article_Top_970x250

Sjećate se zvijezde serije "Ne daj se, Nina"? Danas je model za badiće i izgleda fenomenalno

totalna transformacija

Sjećate se zvijezde serije "Ne daj se, Nina"? Danas je model za badiće i izgleda fenomenalno

lip 19, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Instagram

Brojni obožavatelji sjećaju se pulske kazališne i televizijske glumice, Lane Gojak, s metalnim aparatićem i dioptrijskim naočalama. U međuvremenu, glumica je promijenila izgled

Nakon popularnosti španjolske serije 'Yo soy Betty, la fea' i američke verzije 'Ugly Betty', prije nešto više od deset godina na ekrane stigla je i hrvatska inačica pod nazivom 'Ne daj se, Nina'.

FOTO: Instagram

Glavnu ulogu imala je Lana Gojak (35) koja je glumila Ninu Brlek, djevojku neugledne vanjštine, ali obrazovanu i inteligentnu. Zahvaljujući svojim sposobnostima Nina se zapošljava u u prestižnoj hrvatskoj modnoj kući 'H-Moda'. Brojni obožavatelji sjećaju se pulske kazališne i televizijske glumice s metalnim aparatićem i dioptrijskim naočalama.

Gojak je ovih dana u Dubrovniku snimala kampanju u kupaćem kostimu slovenskog brenda i oduševila sve pratitelje. Pozirala je u atraktivnom crnom kostimu te otkrila kako još uvijek nije isplanirala godišnji odmor.

FOTO: Karmen Oblak/Studio Marcela

- Sigurno ću otići do rodne Pule, vjerojatno skočiti ponovno i do Dalmacije. Zaručnik i ja smo zaljubljenici u kampiranje, tako da je i ta opcija otvorena. Kada se umorimo od vrućina, volimo posjetiti Gorski kotar. Imam i nešto predstava po obali tako da će ljetni dani biti raznoliki - rekla je glumica. 

FOTO: Borna Filić/Pixsell

Lana je i dalje aktivna u glumačkom svijetu - snimila je ne desetke serija poput 'Čista ljubav', 'Stipe u gostima', Larin izbor', a matična kuća joj je Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu. 

FOTO: Instagram

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250