StoryEditor

Sjajne vijesti u vezi Luke Modrića, oglasili se i iz Reala

Piše D  /  28.01.2021., 08:01h

Već se dulje vrijeme govori o tome hoće li i koliko dugo još Luka Modrić ostati u Real Madridu. I sam hrvatski veznjak rekao je da je zadovoljan u kojem smjeru se vode pregovori, a da će nastaviti vjernost kraljevskom klubu, potvrđuje i dobro upućeni talijanski novinar Fabrizio Romano, piše Večernji.hr.

Na Twitteru je objavio da će Modrić potpisati novi ugovor.

Modrić je luksuz

–Dogovor o produljenju ugovora vrlo je blizu. Dogovoreni su zadnji detalji i uskoro će sve biti potpisano. Luka ostaje – napisao je Romano.

Naime, Luka Modrić ove je sezone jedan od ključnih Realovih igrača, a Zinedine Zidane je nedavno rekao da se njegov i Ramosov ugovor moraju hitno riješiti. Obojici traju do ovog ljeta. Hrvatski reprezentativac u odličnim je odnosima sa svima u klubu, a dosad je zarađivao nešto više od deset milijuna eura po sezoni.

Nije poznato koliko će zarađivati po novom ugovoru. Prema svim ovim posljednjim pričama, sve je izvjesnije da će Modrić karijeru završiti u klubu u kojem je od 2012. godine. Koliko znači svima, rekao je nedavno i direktor Real Madrida.

–Igrači poput Modrića čine ovaj sport boljim. Pravi je luksuz imati ga u ekipi. Toliko nam je dao, toliko nam daje, a i nastavit će to raditi – poručio je Emilio Butragueño nakon pobjede kod Alavesa od 4:1.

Vida napušta Beşiktaş?

Kada smo kod hrvatskih reprezentativaca, recimo da bi Domagoj Vida mogao uskoro napustiti Beşiktaş.

Turski medij pišu o tome već gotovo godinu dana. No sada tvrde da je Vida dosta blizu odlaska iz istanbulskog kluba, a karijeru bi navodno trebao nastaviti u Italiji. Naime, još prošlo ljeto spominjalo se da Vida čeka prelazak u Parmu, a interes talijanskog kluba i dalje postoji.

Vida je i dalje jedan od najboljih igrača Beşiktaşa i standardni je u momčadi te ima ugovor do ljeta 2022. godine. Prema Transfermarktu vrijedi četiri milijuna eura, a visina odštete mogla bi biti tu negdje.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 00:25