StoryEditor

Sjajne vijesti! Hrvatski kapetan se vratio nakon operacije srca

Piše D  /  23.10.2018., 03:10h

Sandro Sukno nakon problema sa srcem vratio se vaterpolu i počeo trenirati. Hrvatski kapetan vježba sa svojim Jugom, no još nije poznato kada ćemo ga gledati na utakmicama. 

Sukno je do prošle sezone igrao u Pro Reccu, kada je zbog zdravstvenih problema morao prekinuti karijeru. Talijanski je klub tada raskinuo ugovor s njim, no potpisao je za Jug. Ovaj sjajni vaterpolist tako se pomalo vraća, a na prsima mu vide ožiljci od operacije srca.

- On je sada u početnoj fazi treninga. Trenira jednom dnevno, lakšim intenzitetom. Idemo korak po korak i ne stvaramo nikakav pritisak niti očekujemo neki brzi povratak. Iz tjedna u tjedan ćemo kontrolirati situaciju i s obzirom na to pojačavati treninge. Njegovo je tijelo u dobrom stanju, ali postojala je pauza i zato idemo korak po korak - rekao je trener Juga Vjekoslav Kobešćak za Dubrovački dnevnik.

- Vjerojatno bi svakog trenera na svijetu veselilo da u svojoj momčadi ima Sandra Sukna. Svima je izuzetno drago, kako meni, tako i ostalim igračima, svima u Jugu, ali i građanima. Reakcije su izrazito pozitivne, a tako smo i očekivali. Nemamo nikakav vremenski okvir kad bi Sukno trebao zaigrati neku utakmicu za Jug. Radimo na njegovom povratku, ali nemamo nikakav određen datum kad bi on trebao zaigrati. 

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 04:27