Article_Top_970x250

Sjajne vijesti! Hrvatski kapetan se vratio nakon operacije srca

PROBLEMI SU IZA NJEGA

Sjajne vijesti! Hrvatski kapetan se vratio nakon operacije srca

lis 23, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

- Suknovo je tijelo u dobrom stanju, ali postojala je pauza i zato idemo korak po korak - rekao je trener Juga Vjekoslav Kobešća

Sandro Sukno nakon problema sa srcem vratio se vaterpolu i počeo trenirati. Hrvatski kapetan vježba sa svojim Jugom, no još nije poznato kada ćemo ga gledati na utakmicama. 

Sukno je do prošle sezone igrao u Pro Reccu, kada je zbog zdravstvenih problema morao prekinuti karijeru. Talijanski je klub tada raskinuo ugovor s njim, no potpisao je za Jug. Ovaj sjajni vaterpolist tako se pomalo vraća, a na prsima mu vide ožiljci od operacije srca.

- On je sada u početnoj fazi treninga. Trenira jednom dnevno, lakšim intenzitetom. Idemo korak po korak i ne stvaramo nikakav pritisak niti očekujemo neki brzi povratak. Iz tjedna u tjedan ćemo kontrolirati situaciju i s obzirom na to pojačavati treninge. Njegovo je tijelo u dobrom stanju, ali postojala je pauza i zato idemo korak po korak - rekao je trener Juga Vjekoslav Kobešćak za Dubrovački dnevnik.

- Vjerojatno bi svakog trenera na svijetu veselilo da u svojoj momčadi ima Sandra Sukna. Svima je izuzetno drago, kako meni, tako i ostalim igračima, svima u Jugu, ali i građanima. Reakcije su izrazito pozitivne, a tako smo i očekivali. Nemamo nikakav vremenski okvir kad bi Sukno trebao zaigrati neku utakmicu za Jug. Radimo na njegovom povratku, ali nemamo nikakav određen datum kad bi on trebao zaigrati. 

Dnevnik.ba