StoryEditor

​Široki vjerojatno napušta Stjepan Lončar, ide u hrvatskog prvoligaša

Piše D  /  17.05.2018., 03:05h

Sarajevo treba pobjeda u sudaru s gradskim rivalom Željezničarom u subotu na Grbavici pa Širokom Brijegu u tom slučaju ne bi pomogla pobjeda u gostima kod Radnika dan kasnije, piše Večernji list BiH.

Niz problema

Širokobriježani imaju niz problema oko sastava momčadi jer su zbog ozljeda još izvan pogona Dino Ćorić, Damir Zlomislić i Dejan Čabraja. Wagner Lago i Jure Ivanković protiv Željezničara su se oprostili od igranja, kao i Luka Menalo (on možda ipak zaigra u Bijeljini).

Slavko Bralić neće u Semberiju jer je dobio treći žuti karton. Upitan je Bernardo Matić jer i on ima zdravstvenih problema: - Čini se kako ćemo igrati u sličnom sastavu kao i u nedjelju - rekao je za klupsku stranicu trener Goran Sablić:

- Protiv Željezničara su igrala dva mlada igrača (vratar Martin Zlomislić i vezni nogometaš Mateo Marić, pp). Žao mi je što kroz sezonu nisu više igrali. To su momci iz našeg omladinskog pogona, koji su kvalitetno radili, a i klub je u njih puno uložio...

Nije rekao, ali moguće kako će trener Sablić uz ovu dvojicu uskoro više koristiti i ostalu četvoricu "mladaca" koji su pod ugovorom (Nikić je na posudbi u talijanskoj Virtus Enteli), Ivan Milićević (posudba - Dugopolje), Bože Vukoja (posudba - Neretvanac) te Stipe Jurić, koji je sezonu proveo na Pecari, ali je iz sličnih razloga kao Zlomislić i Marić malo igrao.

Spominjali se i drugi klubovi

Moguće da i on zaigra u Bijeljini te Marko Perković, čiji je nastup protiv Željezničara Sablić ocijenio jako pozitivnim. A Stjepanu Lončaru, koji je dobio poziv izbornika Roberta Prosinečkog za skore utakmice protiv Crne Gore i Južne Koreje, susret protiv Radnika možda bude oproštajni jer je izgleda izvjestan njegov prijelaz u Rijeku (iako se spominju i ponude Udinesea i Osijeka).

Uz odlaske, uskoro se očekuju i dolasci pojačanja, što je najavio i sportski direktor Dalibor Šilić. Po običaju, imena nisu spomenuta, ali trenutačno je najvažnije produljiti ugovore s nekolicinom nogometaša kojima ugovori uskoro ističu. 

Rezultati by SofaScore

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 07:42