StoryEditor

Sirijka: Trump je bolesnik, za Assada i Siriju sam spremna umrijeti

Piše D  /  14.04.2018., 07:04h

"Spavali smo kada nas je probudio strašan zvuk eksplozija. Bilo je to prestrašno, pogotovo za djecu. Trump je mentalno bolestan i neće nas uplašiti sa svojim raketama. Ja sam imala dva sina, jedan od njih je bio mučen dok  se borio sa sirijskom vojskom da Siriju oslobodi od kriminalaca i terorista. Umro je. Drugi je policajac i još uvijek služi svojoj zemlji. Pobijedit ćemo, dok god je naš predsjednik Bashar Al-Assad, prenosi Index.hr.

U Homsu su u tijeku demonstracije. Ljudi marširaju kako bi potvrdili da će ostati ovdje. Branit ćemo Siriju do zadnje kapi krvi. Izgubila sam sina i spremna sam umrijeti za Siriju i Assada. Trump samo želi još novca iz Zaljeva zbog napada na Siriju.

Ne može nam se dogoditi ništa gore nego što nam se već dogodilo. Neka učiniti što želi. Radije ćemo slaviti nego tugovati. Trump pokušava zataškati neuspjeh što nije uspio dokazati da je sirijska vojska koristila kemijsko oružje. Da je sirijska vojska htjela upotrijebiti Kemijsko oružje ne bi se toliko godina borila već bi ga ranije upotrijebila. Amerika i saveznici lažu samo da bi napali Siriju. Ali nikad neće oslabiti ljubav prema našoj zemlji", ispričala je za Guardian Amira Jaber.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 10:02