Article_Top_970x250

Siniša Vuco novi predsjednik splitskog ogranka HSS-a: "To je stranka mojih djedova"

ide u utrku za gradonačelnika?

Siniša Vuco novi predsjednik splitskog ogranka HSS-a: "To je stranka mojih djedova"

velj 07, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Facebook

Dvadesetak delegata na izvanrednoj izbornoj skupštini izabralo je novo vodstvo HSS-a grada Splita

Pjevač Siniša Vuco je novi predsjednik splitskog HSS-a.

Objavio je to danas na svojem Facebook profilu predsjednik stranke Krešo Beljak, rekavši kako je odluka donesena u subotu, na izvanrednoj izbornoj skupštini gradske organizacije HSS-a grada Splita. 

- Tako je zadatak da splitski HSS pripremi i povede na predstojeće lokalne izbore dobio poznati splitski i hrvatski estradni umjetnik Siniša Vuco, koji je jednoglasno izabran za predsjednika gradske organizacije HSS-a Split. Za zamjenika predsjednika izabran je Darijo Marunčić dok su za potpredsjednike izabrani Dražen Perković i Ivan Smoje. Za tajnicu splitskog HSS-a izabrana je Barbara Žurić, dok će blagajnik biti Boris Krivec - napisao je Beljak.

Nakon izbora za predsjednika, Siniša Vuco se obratio delegatima, zahvalio na ukazanom mu povjerenju te istaknuo kako je HSS stranka njegovih djedova, stranka koja itekako ima budućnost ne samo u Splitu i Dalmaciji, nego i u cijeloj Hrvatskoj.

- Naglasio je kako će napraviti sve što je u njegovoj moći kako bi splitski HSS što kvalitetnije pripremio za lokalne izbore, a na pitanje razmišlja li da se i sam kandidira za gradonačelnika Splita odgovorio je da je to izgledna opcija te kako se nije odlučio na ovaj korak kako bi samo statirao nego da bi HSS vodio do pobjede - napisao je Beljak, prenosi Jutarnji list.

Siniša Vuco je novi predsjednik splitskog HSS-a! U subotu, 6.veljače održana je izvanredna izborna skupština gradske...

Objavljuje Krešo BeljakNedjelja, 7. veljače 2021.

Dnevnik.ba