StoryEditor
Hrvatski reprezentativac

Šime Vrsaljko objavio prvu fotografiju s bebom koju je dobio sa slovenskom manekenkom

Piše desk  /  11.07.2022., 15:00h

Kaja je njihovu ljubav potvrdila prije tri tjedna kada je objavila karikaturu njihove zajedničke fotografije i označila ga

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko neko vrijeme nije imao Instagram profil koji je deaktivirao nakon glasina o rastavi sa suprugom Mateom.

Naime, još prošle godine u ovo vrijeme počele su kružiti glasine o krahu braka jer je Šime prije deaktivacije izbrisao sve zajedničke fotografije. Ove godine mediji su pisali kako ga supruga već godinu i pol dana nije posjetila u Madridu, gdje Šime živi i igra za nogometni klub Atletico Madrid. U isto vrijeme počele su kružiti glasine o njegovoj ljubavi sa slovenskom manekenkom Kajom Vidmar (26) koja je u to vrijeme otkrila da je trudna.

Iako je sve ostalo na glasinama, Kaja je njihovu ljubav potvrdila prije tri tjedna kada je objavila karikaturu njihove zajedničke fotografije, a na istoj ga je i označila. Potom je tjedan nakon objavila i zajedničku fotografiju na kojoj leže nasmijani na jahti. No, Šime je sve do sada krio svoj privatni život kao zmija noge. Ovom rijetkom fotografijom prvi je put objavio svoju novu bebu koju je dobio s manekenkom, prenosi Večernji.hr.

image
SCREENSHOT - Instagram

Na fotografiji je s njima i sin Bruno, kojeg je dobio u braku s bivšom suprugom Mateom. Nije poznato kada su se Šime i Matea razveli, a šuškanja o njihovu prekidu počela su kada je on u lipnju prošle godine s Instagrama obrisao sve zajedničke fotografije te više nije nosio vjenčani prsten.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 10:32