17.06.2020., Zagreb - Opcinski kazneni sud u Zagrebu. Na Opcinskom kaznenom sudu u Zagrebu zapocelo je rociste povodom privatne tuzbe za klevetu Milana Popovica protiv Darija Budimira i Severine Kojic. Milan Popovic dolazi na sud. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELLSANJIN STRUKIC/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
PISMO MAME ANE

Severinina majka: ‘Milan Popović objašnjava što se desilo u mojoj kući. Odakle mu pravo na to?‘

Piše desk  /  01.09.2022., 23:12h

‘To što on radi vidi dragi Bog, i bolje mu je da se moli svaki dan da mu oprosti grijehe nego što se slika po novinama‘

Severinina majka Ana Vučković oglasila se nakon što je u Dnevniku Nove TV emitiran prilog u kojem je Milan Popović dao izjavu o sukobu svoje bivše partnerice i njezine sestre Marijane Popović, piše Dnevnik.hr.

‘Poštovani, ja sama mama Severine. U sinoćnjem dnevniku Nove TV pročitali ste izjavu Milana Popovića, svi znate tko je on samo zato što je bio s mojom kćerkom, nitko za njega nije ni čuo prije toga. On objašnjava što se desilo u mojoj kući. Sram ga može biti. Odakle mu pravo na to? Niti je bio tu niti će ikada više tu kročiti. Uostalom, odakle mu pravo da već 10 godina neprikladno blati moju kći, majku svog djeteta? Razmišlja li on ikada o mom unuku, a svom sinu? Maltretira ju godinama i javno pljuje, a to je majka njegova sina. To sve boli i mene jer gledam kako živi. Uhođenja, maltretiranja, tužbe, potkupljivanja ljudi, najgore KBG metode primjenjuje prema mojoj Severini i ljudima u njezinom okruženju.

Sinoć ste pročitali da je on izjavio da ja nisam rekla da Severina nije napala sestru. Odakle pravo mom bivšem zetu da me stavi u usta, a kamoli da si uzme pravo da govori u moje ime o tome što sam ja rekla i što nisam rekla? Možda sam stara, ali luda i senilna nisam. Uostalom, posljednji puta kad sam vidjela tog čovjeka čije ime ni ne želim čuti prateći unuka, nije mi ni odzdravio iako sam ga pozdravila. Nek se srami.

Nikada u životu nisam davala izjave do prije neki dan. Nisam u tome vješta niti je za to postojala potreba. Međutim, sada postoji. Ponovila sam ono što sam rekla i policiji, a to je da Severina nije ozlijedila svoju sestru, već je sestra na nju fizički nasrnula. Da, rekla sam i da nije sestri prvi puta da prijavljuje Severinu i svoju vlastitu kći. I rekla sam gospođi iz centra koja me obilazila u Zagrebu i gospodinu u Splitu da Severina brine o meni i da me boli sve što joj sestra radi i što izmišlja i lažno ju prijavljuje. Severina brine o meni, preuzela je brigu o nećakinji i mojoj unuci koja je bježeći od majke došla u Zagreb živjeti kod tete.

Ponavljam, imam 84 godine, nisam fizički u punoj snazi, ali mozak mi radi, a snagu mi daju moji unuci i moji praunuci.

Bilo bi od vas pošteno kad Milanu dajete prostor da radi budalu od mene i vrijeđa moju Severinu da i ovo pročitate da ljudi znaju da njemu nema mjesta u našim životima. To što on radi vidi dragi Bog, i bolje mu je da se moli svaki dan da mu oprosti grijehe nego što se slika po novinama", piše u pismu koje je Ana vlastoručno potpisala, a Novoj TV ga dostavila njezina unuka i Severinina nećakinja Mia Popović, piše Dnevnik.hr.

Dnevnik.ba

14. svibanj 2024 08:22