StoryEditor
više frontova

Severina zaratila sa sestrama: Jedna je se odrekla zbog udaje za Srbina, a ona drugoj brani da viđa majku

Piše desk  /  15.04.2022., 11:01h
Severina Vučković je nakon razvoda s umirovljenim srpskim nogometašem Igorom Kojićem ušla u konflikt sa sestrom Marijanom Popović, s kojom je, inače, bila u jako dobrim odnosima te joj navodno zabranila da se viđa s njihovom majkom Anom, prenosi 24sata.

Nije poznat točan razlog njihove svađe, no dok su još bile u idiličnim odnosima Marijana nije propuštala priliku da pohvali svoju sestru pjevačicu i njezinog sina Aleksandra kojem je plela nakurnjake.

‘Presretna mu tetka plete nakurnjak. Mislim da će mi pofaliti vunice. Ipak je on jedan dobar i podebeo muškarac kad smo ga ovako dugo čekali. Kod nas doma su se rađale samo curice. Najprije smo bile nas tri, a i sestra Zdenka i ja rodile smo kćeri. Ovo muško je Božji dar koji smo priželjkivale još 7. veljače, na rođendan našeg pokojnog oca. Ali nema veze što smo morali čekati. Nek’ je on nama živ i zdrav’, kazala je Marijana, prenosi Slobodna Dalmacija.

U Splitu je već poznata stvar da Severina ne komunicira sa starijom sestrom Zdenkom Žunić, a sestre su se navodno posvađale zbog zemljišta u Vukovarskoj ulici oko trgovačkog centra ‘City Center One Split’. Zdenka je Sevkinu beogradsku svadbu s Kojićem nazvala estradnim cirkusom.

‘Iz pijeteta prema svojim rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim braniteljima, i poštujući marijanski katolički moral, ne odobravamo ovaj estradni cirkus. Prekjučer smo u Vukovaru sahranili prijatelja koji je bio ozlijeđen zbog ćiriličnih tabli, a estradni menadžeri objavljuju CD s ćiriličnim natpisom Severinina vjenčanja’, rekla je Zdenka.

Severina ratuje i na trećem frontu. Naime, trenutno vodi sudsku bitku sa zagrebačkim Centrom za socijalnu skrb koji ju je optužio za remećenje javnog reda i mira jer je opsovala njihovu djelatnicu prilikom posjete njezinom sinu Aleksandru.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 11:49