StoryEditor
hrvatska pjevačica

Severina šokirala najnovijom objavom: Javno podijelila zdravstveni nalaz svog sina

Piše desk  /  13.07.2022., 22:23h

Ravnateljica zagrebačke škole koju pohađa Severinin sin, Ljiljana Klinger, i bivša ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece i mladeži grada Zagreba, Gordana Buljan Flander, iznijele su detaljne i šokantne tvrdnje za Jutarnji o navodnom ponašanju pjevačice Severine Vučković.

Između ostalog, objavljeno je da je pjevačica “za Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu počinila dva kaznena djela nametljivog ponašanja čija subjektivna obilježja pjevačica osporava”.

Klinger je u razgovoru navela kako je jednom prilikom Severina optužila učiteljicu koja, po njenim riječima, uopće ne radi u školi, za ozljeđivanje djeteta, ali i da je svaki susret sa pjevačicom i svaki odlazak njenog sina iz škole bio stres za sve.

Pjevačica je pak u najnovijoj objavi podijelila zdravstvene nalaze svog sina iz 2019. godine, kako bi potkrijepila svoje tvrdnje o navodnom zlostavljanju njenog sina.

“To je višegodišnje zlostavljanje i djeteta i mene na pravdi Boga. Kad smo kod Boga, ravnateljica ga je ispisala i s vjeronauka bez moje suglasnosti Jučer sam došla sa sinom na more, ali su “ravnateljica iz pakla” i njena odvjetnica Željka Pokupec na naš prvi dan ljetovanja opet objavile da me tuži DORH. Eto znate što sam ja pisala njoj, a sad znate i što je tome prethodilo. Što bi joj vi napisali? Valjda sam tim finim gospojama trebala poslati kavu i bombonjeru?”, stoji u Severininoj objavi.’, dio je najnovije Severinine objave, koja je na svom profilu na društvenoj mreži iznijela ozbiljne optužbe protiv ravnateljice OŠ Matije Gupca u Zagrebu.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 15:38