StoryEditor
emotivna objava

Severina se snimkom oprostila od Marine Tucaković: Pitala bi me kako je mali...

Piše Desk  /  20.09.2021., 15:28h
Severina se emotivnom objavom na Instagramu oprostila od Marine Tucaković.

"Nitko nije znao sakrit suze k'o Marina… Sve ih je izlila u tekstove, u tekstove koje nitko nije pisao kao ona; bila je pismena i muzikalna, zato su se njeni tekstovi organski lijepili za pjesme. Zato je bila najbolja. Barem 50% pjesama koje slušate je ona napisala… Obradila je sve teme ženskih i muških emocija. Pisala je za mnoge izvođače. Imala sam sreću jer je pisala i za mene... 'Srce, imam za tebe tekst...' I pošalje mi 'Imaš pravo'... 'Tridesete'… Ali pamtit ću je po veselju, nagovorila me na 'Silikone', umirale smo od smijeha na tekst, na njen tekst, jer ako je itko bio duhovit, bila je ona. Bile smo 'naše', znala je opčarati ljude svojom nevjerojatnom lucidnošću i duhovitošću… U svojoj borbi za preživljavanje do nekidan me pitala kako sam…", napisala je Severina.

"'Kako je mali?'

'Dobro je, Maki… Ako te ne stave u čitanke, puštat ću mu tvoje pjesme… Dobro smo, Maki... Kako si ti?'

'A evo, šta znam, čas dobro, čas loše, ali guram…'

Ide ona, gore, mirna, ide gore… gura… jedna i jedina Marina… Imala je oči boje vena, boje vena, boje Dunava…", prisjetila se Severina pa citirala autoricu.

"U jednom danu se rodiš, umreš, zaljubiš, upoznaš osobu koja ti promeni život, u jednom danu se sve dogodi...", prisjetila se Marininog citata.

"Pamtim je ovakvu…", dodala je uz snimku s jedne večere na kojoj se Marina i ona smiju. Ista snimka prikazana je i u dokumentarcu Kada se pretvorim u Severinu.

Podsjećamo, Marina Tucaković preminula je u 68. godini nakon dugogodišnje borbe s rakom.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 15:54