StoryEditor

Severina: Plakala sam u nevjerici i ‘Prijateljice‘ sam napisala njoj

Piše D  /  17.04.2019., 12:04h

Severina Kojić u intervju za Dnevni avaz pričala je o svom novom albumu "Halo", ali i o tome kako su nastali neki od njenih najvećih hitova, prenosi Večernji.hr

Prisjetila se tako kako joj je Arsen Dedić napisao ‘Sama na sceni‘ i otkrila kako tu pjesmu baš ne voli izvoditi.

- Arsen je tu pjesmu “Sama na sceni” napisao s posebnom ljubavlju, 2004., one godine koju ne volim. Poznavao me i osjećao je da mi mora napisati pjesmu. I otprilike je pogodio svaku emociju. Zato tu pjesmu ne volim pjevati često. Pjevam je svake 2004., neka tamo i ostane. Ali, ne moram vam ni reći koja je to čast kad vam takav umjetnik posveti pjesmu.- izjavila je.

Severinin veliki hit je i pjesma "Prijateljice" za koju ona sama potpisuje stihove, a sada je i otkrila tužnu priču koja se krije iza ove pjesme. 

- Tu sam pjesmu napisala krajem srednje škole. Nazvala me u Zagreb prijateljica plačući da mi kaže da nam je poginula treća prijateljica. Šok! Plakale smo u nevjerici, bila je najljepša u razredu i tad sam odlučila da ću joj napisati pjesmu ”Prijateljice”. To kako je cure vole posebno sam dirnuta, to je mojoj prijateljici u slavu. I drago mi je da se tom pjesmom slave prijateljstva. - ispričala je pjevačica.  

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 16:05